خبرهای ویژه

» تغذیه » آیا استفاده بی رویه از نان سنگک می تواند سخت زا باشد؟!

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۳ - ۳:۰۶

آیا استفاده بی رویه از نان سنگک می تواند سخت زا باشد؟!

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان آیا استفاده بی رویه از نان سنگک می تواند سخت زا باشد؟! که در دسته مطالب مرتبط با تغذیه قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. عوارض استفاده زیاد از نان سنگک عوارض استفاده […]

آیا استفاده بی رویه از نان سنگک می تواند سخت زا باشد؟!

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان آیا استفاده بی رویه از نان سنگک می تواند سخت زا باشد؟! که در دسته مطالب مرتبط با تغذیه قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

عوارض استفاده زیاد از نان سنگک

عوارض استفاده زیاد از نان سنگک , نان سنگک یکی از پرطرفدار ترین نان ها به ویژه در بین ایرانی هاست. همه ی ما به همراه خوردن دیزی از نان سنگک استفاده می کنیم و از طعم بی مانند آن لذت می بریم.به گفته کارشناس تغذیه و رژیم درمانی، نان سنگک شکم و پهلو را بزرگ می کند و می تواند باعث بیماری کبدی شود.

دکتر موسی صالحی دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آرد سفید که در تنور نان سنگک با دمای ۴۰۰ درجه و بالاتر پخته شده تنها قند را وارد بدن می کند.قند بدون ویتامین نمی تواند مبدل به انرژی شود و مبدل به چربی می شود و باعث می شود شکم و پهلو را بزرگ کند، گسترش این روش می تواند باعث ناراحتی و بیماری کبدی شود و فرد را به کبد چرب مبتلا کند.

عوارض استفاده زیاد از نان سنگک

وی اضافه کرد:
نان سنگک ریگی باید با ریگ داغ پخته شود و نان روی ریگ داغ بپزد درحالی که در نانوایی ها اکنون شعله های داغ بالای سرنان است و بعد از نان به سطح فلزی یا ریگ می رسد حرارتی که به نان می رسد حدود ۴۰۰ درجه است.
نان سنگک که می موفق شد بهترین نان باشد امروز بدترین نان ایران است. عوارض استفاده زیاد از نان سنگک

برای شما هم جالب است؟ :  بهترین ماده های غذایی برای صبحانه!
دلایل نامرغوب بودن نان سنگ

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دلایل نامرغوب بودن نان سنگ را برشمرد و گفت:
سفید کردن آرد تا ۱۸ درصد، دمای بالای تنور تا ۴۰۰ درجه، بهره برداری از بدنه فلزی و دمای مستقیم به
جای بهره برداری از ریگ و دمای غیر مستقیم باعث شده تا نان سنگک مرغوبیت و خاصیت خود را از دست بدهد.

صالحی اضافه کرد:
انسان می بایست از خودش سئوال کند چرا باید مواد بی فایده بخورد که از فرط چاقی، چربی خون، فشارخون، دیابت و کبد چرب بمیرد؟

کارشناس تغذیه در باب مضرات قندهای بدون ویتامین گفت:
این قندها مانند قند و شکرمعمولی با چای و شربت و قند حاصل از نان سفید و نان سنگک و بربری و لواش و برنج سفید بالاخره به سندرم متابولیک مبدل می شود.

ابتلا به سرطان با نان سفید

صالحی با بیان اینکه نان سفید منجر به سرطان های پروستات، سینه، خون و صفرا می شود اضافه کرد:
با مصرف نان سفید و برنج سفید و با این وجود کیک و کلوچه و شیرینی قنادی و بیسکویت و
ماکارونی و قند و شکر، آنچه وارد خون می شود قند بدون ویتامین های گروه B است.

ایشان ادامه داد:‌
قند گلوکز از روش خون وارد بافت ها و سپس وارد سلول و بالاخره وارد میتو کندری می شود. در ابتدا گلوکز به استیل کوآنزیم آ مبدل می شود و سپس به کمک ویتامین های گروه B به انرژی مبدل می شود در صورتی که اکسیژن هم باشد.
اکسیژن به وسیله هموگلوبین از روش خون به میتوکندری آورده شده و در صورت وجود ویتامینهای
گروه B با استیل کوآنزیم آ ترکیب شده و سوخت ضروری برای عملکرد سلول ها یعنی انرژی تولید می کند.

برای شما هم جالب است؟ :  فایده ها میوه انجیر و دلیل های حساسیت به انجیر!

وی ادامه داد :
در صورتی که گندم سفید شده باشد یعنی با مصرف نان سفید مانند نان سنگک و نان بربری و نان تافتون و نان لواش که همه این ها با آرد سفید ۱۸ درصد سبوس گرفته شده تولید می شوند ویتامین های گروه B در کارخانه های آرد از بین می روند و در کمال تاسف لقمه ایرانی از لحاظ ویتامین های گروه B بسیار فقیر است.

قند ناشی از نان سفید

صالحی اضافه کرد:
قند ناشی از نان سفید به انرژی مبدل نمی شود و همه به چربی خون مبدل می شود
و چربی را بالا می برد و بعد منجر به چاقی می شود و کبد چرب تولید می کند.

وی به علاوه از طرف دیگر گفت:
اکسیژن که به وسیله هموگلوبین به میتوکندری سلول آورده شده چون نتوانسته دلیل سوخت گلوکز شود و انرژی تولید کند به رادیکال های آزاد مبدل می شود این ها مهمترین و گسترده ترین عوامل تولید سرطان در بدن انسان است.

این کارشناس تغذیه اضافه کرد :
از این جهت متوجه می شویم که سفید کردن گندم برای تولید نان سفید دلیل چاقی، چربی خون، فشارخون، دیابت و کبد چرب می شود و در ضمن اکسیژن بخاطر نبود ویتامین B به رادیکال های آزاد یعنی مهمترین عوامل سرطان زا مبدل می شود.

ایرنا

صمیمانه امیدواریم نوشته :آیا استفاده بی رویه از نان سنگک می تواند سخت زا باشد؟!” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : ,
دسته بندی : تغذیه
تبلیغات