خبرهای ویژه

» اسرار خانه داری » آیا گریل کردن سالم ترین شیوه پخت غذا است؟

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۰۴ - ۱۷:۲۸

آیا گریل کردن سالم ترین شیوه پخت غذا است؟

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان آیا گریل کردن سالم ترین شیوه پخت غذا است؟ که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. گریل کردن سالم غذا گریل کردن سالم غذا , ممکن […]

آیا گریل کردن سالم ترین شیوه پخت غذا است؟

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان آیا گریل کردن سالم ترین شیوه پخت غذا است؟ که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

گریل کردن سالم غذا

گریل کردن سالم غذا , ممکن است شما هم عاشق گریل کردن غذاهایی مانند برگر و مرغ که بیرون از منزل تهیه می شود یا خودتان آن را تهیه می کنید باشید با اینحال باید بدانید که این شیارهای هیجان انگیز روی گوشت های گریل شده، سرطان زا هستند.

آیا «گریل کردن غذا» شیوه سالمی است؟

حریق، دود و گریل کردن دلیل ایجاد یک واکنش شیمیایی در ترکیبات گوشت می شود که برای سلامتی شما خطرناک است.
اگر طعم غذای کبابی را دوست دارید باید بدانید (که اگر مراقب نباشید و حتی ذره ای کباب تان بسوزد) این شیوه سالمی برای پخت و پز نیست.

چه زمانی گوشت سرطان زا می شود؟

• وقتی که گوشت در دمای بالا پخته می شود.

• وقتی که آب گوشت می چکد و زبانه می کشد و با حرارت بیشتری به گوشت آسیب می رساند.

• وقتی که گوشت در مدت زمانی طولانی پخته می شود. گریل کردن سالم غذا

گریل کردن سالم غذا

وقتی گوشت در دمای بالاتر از ۱۵۰ درجه سلسیوس پخته شود، ترکیبات سرطان زا اکتیو می شوند.
این واکنش شیمیایی در تمام گوشت ها اتفاق می افتد و شکل گیری آن به میزان لحظه و دما بستگی دارد.
بدین جهت گوشتی که در چنین شرایطی پخته شود خطرناک است.
تحقیقات و بررسی ها نمایش داده که گوشت بطور کلیً پخته شده سه و نیم برابر از گوشت نیمه پخته شده آمین های هیتروسیکل دارند.

برای شما هم جالب است؟ :  راههای برای از بین بردن بوی رنگ در خانه

وقتی که گوشت در دمای بالا پخته می شود، سرطان زا می شود

دو نوع ترکیبات سرطان زا

گریل کردندو نوع از ترکیبات سرطان زا عبارتند از آمین‌های هتروسیکلیک (به انگلیسی: Heterocyclic amine) و هیدروکربن آروماتیک چندحلقه‌ای (به انگلیسی: Polycyclic fragrant hydrocarbon) گوشت های بطور کلیً پخته شده با آمین‌های هتروسیکلیک که تولید می کنند هشدار ابتلا به سرطان سینه، پروستات و پانکراس را گسترش می دهند. عوامل سرطان زا به ژنتیک ما آسیب می زنند که می تواند منجر به تفاوت در تقسیم سلولی و نتیجا سرطان شود که با تکثیر سلولی غیر طبیعی واضح می شود.

اکثر مردم به اشتباه تصور می کنند که تنها گوشت قرمز است
که اگر در دمای بالا پخته شود امکان دارد مضر باشد با اینحال منابع غذایی اصلی که حاوی آمین‌های هتروسیکلیک هستند
شامل ماهی کبابی و مرغ گریل شده نیز می شود.

ماهی کبابی و مرغ گریل شده شامل آمین‌های هتروسیکلیک هستند

به حداقل رساندن تهدیدات

نمی شود کباب نخورد. برای به حداقل رساندن تهدیدات به سلامت تان سعی کنید
تعداد و میزان مصرف گوشت را در رژیم غذایی تان محدود کنید.
برای نمونه در یک وعده تنها از مقدار کمی گوشت استفاده کرده
و آن را با سبزیجات و حبوبات بیشتر (لوبیا، قارچ و پیاز) همراه کنید.
مواد طبیعی موجود در لوبیا دلیل کاهش سمی بودن گوشت می شود
و از تولید آهن هم و آمین های هیتروسیکل نیز می کاهد.

بهره برداری از سبزیجات می تواند به سم زدایی عده ای مواد مغذی جذب شده به بدنتان کمک کند. گریل کردن سالم غذا

برای شما هم جالب است؟ :  شیوه های نگهداری مواد غذایی، میوه ها و سبزیجات
آموزش گریل کردن سالم

افزودن مواد ضد سرطان مانند پیاز، سیر و عده ای از سبزیجات می تواند به سم زدایی عده ای از مواد مغذی که جذب بدن تان می شود کمک کند. به علاوه از طرف دیگر مزده دار کردن گوشت با گیاهان معطر پر از آنتی اکسیدان از قبیل رزماری (اکلیل کوهی) و آویشن می تواند در روند پخت و پز میزان تولید مواد سمی را کاهش دهد.

خوب است انتخاب هایی که سالم تر هستند مورد بهره برداری قرار گیرند.
سبزیجات مزه دار شده مانند بلال، قارچ و لوبیا همگی بعد از گریل کردن مزه محشری پیدا می کنند.
تنها از خوردن قسمت های سیاه شده و سوخته آنها خودداری کنید.
در غذاهای گیاهی مخصوصا غذاهای نشاسته دار،
آکریل آمید ماده ای سرطان زاست که در پخت و پز های خشک در دمای بالا تولید می شود.

راه حل های پایانی: گریل کردن سالم

• گریل کردن بدون رابطه مستقیم مواد با سطح حرارت (گوشت را در فویل قرار دهید.)

• قبل از گریل کردن آن را کمی در مایکروویو بپزید تا لحظه پخت زمان گریل کردن کم شود.

• مزده دار کردن گوشت با گیاهان و ادویه جات مفید (عده ای از نمونه ها: زنجبیل، آویشن، رزماری، دانه کرفس، زردچوبه، میخک، ریحان)

• پایین و رو کردن پی در پی گوشت

• جلوگیری از سوزاندن و بریدن قسمت های سوزانده شده گوشت زمان سرو غذا

• آب گوشتی که از گوشت چکیده را نخورید.

• مصرف خوراکی های ضد سرطان به همراه گوشت و یا مصرف لوبیای بیشتر در وعده غذایی که در آن گوشت می باشد. گریل کردن سالم غذا

برای شما هم جالب است؟ :  آموزش مرحله ای تمیز کردن کفش جیر+عکس ها

چیدانه

صمیمانه امیدواریم نوشته :آیا گریل کردن سالم ترین شیوه پخت غذا است؟” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : ,
دسته بندی : اسرار خانه داری
تبلیغات