خبرهای ویژه

» آشپزی » با تخم شربتی، نان بپزید!

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۲۱ - ۲۰:۲۰

با تخم شربتی، نان بپزید!

در ادامه مطالب مربوط به آشپزی مطلبی برای شما گردآوری کرده ایم با عنوان با تخم شربتی، نان بپزید! که امید داریم مورد استفاده شما قرار بگیرد. برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان با تخم شربتی، نان بپزید! که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. […]

با تخم شربتی، نان بپزید!

در ادامه مطالب مربوط به آشپزی مطلبی برای شما گردآوری کرده ایم با عنوان با تخم شربتی، نان بپزید! که امید داریم مورد استفاده شما قرار بگیرد.

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان با تخم شربتی، نان بپزید! که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه نان تخم شربتی

تخم شربتی دانه های بسیار ریز با اینحال بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم محشر خوشمزه و مفید است. در اینجا طرز تهیه نان تخم شربتی را برای شما علاقه مندان آورده ایم.

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

مواد ضروری برای تهیه نان تخم شربتی:

آرد: یک کیلوگرم
تخم شربتی: ۲۰۰ گرم
مغز تخم کدو: ۱۵۰ گرم
مغز دانه آفتابگردان: ۱۵۰ گرم
نمک: ۲۰ گرم
خمیرمایه خشک: ۲۰ گرم
آب: ۶۰۰ میلی لیتر

مواد ضروری رویه:

دانه کنجد: به مقدار ضروری
مغز تخم کدو: به مقدار ضروری

طرز تهیه نان تخم شربتی

طرز تهیه:

۱٫ خمیر مایه را حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در ۵۰ میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.

۲٫ آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه،
نمک و آب باقیمانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید.
به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.

۳٫ روی خمیر را با پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.

به علاوه از طرف دیگر بخوانید :  طرز تهیه بورک گوشت و گردو

۴٫ سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه کرده و به آرامی ورز دهید.

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج

۵٫ خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در شکل نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود ۲ ساعت در محلی گرم قرار دهید تا مجددا ورآید.

۶٫ روی آنها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند.

سفره ایرانی

صمیمانه امیدواریم نوشته :با تخم شربتی، نان بپزید!” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع

این مطلب با همکاری بخش آشپزی آن ردبه شما علاقه مندان آن رد تقدیم شد. همچنین مطالب مشابهی در زیر به شما پیشنهاد شده است.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر