خبرهای ویژه

» تغذیه » تاثیرات مثبت بادام برای کاهش کلسترول و بیماری قلبی!

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۱۸ - ۱۲:۱۵

تاثیرات مثبت بادام برای کاهش کلسترول و بیماری قلبی!

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان تاثیرات مثبت بادام برای کاهش کلسترول و بیماری قلبی! که در دسته مطالب مرتبط با تغذیه قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. خواص بادام برای بیماران قلبی خواص بادام برای بیماران قلبی , […]

تاثیرات مثبت بادام برای کاهش کلسترول و بیماری قلبی!

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان تاثیرات مثبت بادام برای کاهش کلسترول و بیماری قلبی! که در دسته مطالب مرتبط با تغذیه قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

خواص بادام برای بیماران قلبی

خواص بادام برای بیماران قلبی , برای جلوگیری از امراض قلبی و کنترل کلسترول بد خون قادر اید از آجیل کمک بگیرید. بادام بهترین گزینه خوراکی برای گسترش کلسترول خوب خون به حساب می آید. پس برای خارج کردن کلسترول از بدنتان دست به کار شوید و هر روزه یک مشت بادام میل کنید.

بادام شما را در کاهش کلسترول بد کمک می کند.

فایده های بادام برای بیماران قلبی

در این نوشته به شرح کار بادام جهت کاهش کلسترول بد می پردازیم.

افزایش عملکرد قلب شما تنها با جانشین کردن این میان وعده، کار بسیار ساده ای است،
با توجه به تحقیق تازه که در مجله تغذیه (Diet) پخش شد، به جای خوردن میان وعده های پر از کربوهیدرات،
یک مشت بادام بخورید تا به بالا بردن سطح HDL یا کلسترول خوب خون تان کمک کنید.

در این مطالعه، دانش پژوهان ۴۹ نفر با LDL بالا یا کلسترول بد خون را انتخاب کرده و دو تست بطور کلی مجزا و شش هفته ای تغذیه ای رویشان انجام دادند. در تست اول هر روز یک مافین موز می خوردند.

در تست دوم به جای آن هرروز ۱,۵ اونس (۴۲ گرم) بادام میجویدند که حدودا کالری شبیه به مافین داشت.
به جز این دو میان وعده دیگر موارد رژیم غذایی هر دو گروه یکسان بود.

برای شما هم جالب است؟ :  نحوه تغذیه قبل و بعد از فعالیت های ورزشی!

خواص درمانی بادام برای بیماران قلبی – عروقی

بعد از هر دو تست، دانش پژوهان متوجه یک تغییر قابل توجه در باب کلسترول خوب کمپانی کنندگان شدند، خوردن بادام به جای مافین، ذرات HDL آلفای آن ها را به میزان ۱۹ درصد گسترش داده بود (مرحله افزایش کامل که ذرات بزرگ تر شده و می توانند کارشان را بهتر انجام دهند) و با افزایش عملکردی ۶ درصدی مواجه بودند. ارزش این مسئله در این است که سطح بالای HDL می تواند شما را از بیماری های قلبی نگهداری نماید.

در حقیقت بررسی ها قبلی نمایش داده بود که، سطح alpha-HDL اگر بخواهیم جمع بندی کنیم بهتر از سطح HDL در ممانعت از مشکلات قلبی رفتار می کند. داشتن ذرات بزرگتر کلسترول HDL به جای ذرات کوچک تر نمایش دهنده موفقیت بیشتر خارج کردن کلسترول از بدن (که دلیل بزرگ تر شدن آن ها می شود) و انتقال شان به کبد برای خروج از بدن است.

این بدان معناست که احتمال کمتری دارد که به دیواره رگهای خونی بچسبند و منجر به ایجاد پلاکهایی شوند
که دلیل تنگ شدن عروق خونی و ایجاد انسداد شده و احتمال هشدار حمله قلبی را گسترش میدهد.
خواص بادام برای بیماران قلبی

مزیت های آجیل برای سلامت بدن

یک نکته مهم:

نویسندگان مطالعه افشا کرده اند که در بررسی ها خود از کمک مالی هیئت بازرگانی بادام کالیفرنیا استفاده کرده اندکه مطمئنا علاقه فراوانی به مزایای بادام دارند.
ولی باید گفت، این مطالعه به وسیله منابع بی طرف مورد بررسی قرار گرفته و تایید شده است.

برای شما هم جالب است؟ :  بی خوابی خود را با خوردن این میوه درمان کنید!

همچنین این نخستین بار نیست که آجیل ها را به سلامت قلب مرتبط کرده اند، مطالعه ای که ابتدا همین امسال انجام شده بود،
مصرف بادام هندی را با کاهش سطح کلی کلسترول و کلسترول LDL مرتبط کرده بود.

با شرایطی که قبلا هم گفتیم، آجیل مزایای فراوانی برای سلامت شما دارد،
پس نترسید و هر روز یک مشت آجیل میل کنید. تنها تند تند و یکجا آنها را پوس نکنید، بررسی ها نمایش داده است که، ۱,۵ اونس از بادام، ۲۵۳ کالری دارد، پس قبل از خوردن آن اطمینان حاصل کنید که مقدار مناسبی از آن را میل می کنید.

سیمرغ

صمیمانه امیدواریم نوشته :تاثیرات مثبت بادام برای کاهش کلسترول و بیماری قلبی!” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : ,
دسته بندی : تغذیه
تبلیغات