خبرهای ویژه

» آشپزی » تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۸/۱۷ - ۲۰:۰۵

تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید! که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. طرز تهیه تارت گوجه فرنگی تارت گوجه فرنگی , این تارت، محشر خوشمزه […]

تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید! که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه تارت گوجه فرنگی

تارت گوجه فرنگی , این تارت، محشر خوشمزه و مقوی است که توصیه میکنیم حتما امتحان کنید.

* میزان سرو: ۶ الی eight نفر

مواد ضروری خمیر:

آرد: three پیمانه
آب: یک و یک دوم پیمانه
روغن زیتون: یک قاشق سوپ خوری
سرکه: یک قاشق سوپ خوری
نمک: یک قاشق چای خوری

مواد ضروری برای سس تارت گوجه فرنگی :

فلفل قرمز: ۶ عدد
روغن زیتون: یک دوم پیمانه + three قاشق سوپ خوری
سیر (ریز خرد شده): four حبه
گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده): یک کیلوگرم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار ضروری
برگ بو: ۲ عدد
پودر آویشن: به مقدار ضروری
نمک: به مقدار ضروری

مواد ضروری رویه:

زرده تخم مرغ: ۱ عدد
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد

طرز تهیه تارت گوجه فرنگی

طرز تهیه:

برای تهیه سس، ابتدا فلفل قرمزها را در فر قرار داده و کباب کنید. سپس پوست آنها را جدا کرده،
خرد کنید و کنار بگذارید. سیر ریز خرد شده را در روغن زیتون حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا عطر و بوی آن بلند شود.
گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده، رب گوجه فرنگی، برگ بو، پودر آویشن، فلفل قرمز پودر شده و نمک را اضافه کنید
و اجازه دهید مواد حدود ۳۰ دقیقه روی حرارت بپزند و گاه گاه هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و فلفل کباب شده و خرد شده را اضافه کنید.

به علاوه از طرف دیگر بخوانید :  طرز تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ +تصویر

برای تهیه خمیر، آرد و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید، آب را به تدریج اضافه و مخلوط کنید،
خمیر را به خوبی ورز دهید، خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر یک را به اندازه بشقاب پهن کنید.
مقداری روغن زیتون روی چهار عدد از خمیرها بریزید و آنها را در شکل های تارت کوچک چرب شده قرار دهید.
سفیده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید. سس را روی خمیرها پخش کنید.
بقیه خمیرها را روی مواد داخل قالب ها بگذارید. زرده تخم مرغ کمی زده شده را با برس روی آنها بمالید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده
با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا تارت ها بپزند، سپس سرو کنید.

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه گز اصفهان در منزل

سفره ایرانی

صمیمانه امیدواریم نوشته :تارت گوجه فرنگی را حتما امتحان کنید!” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر
تبلیغات