خبرهای ویژه

» اسرار خانه داری » تکنیکها و راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۹/۰۷ - ۱۷:۳۳

تکنیکها و راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان تکنیکها و راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. نکاتی برای تهیه ترشی تهیه ترشی , ترشی یکی از […]

تکنیکها و راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان تکنیکها و راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

نکاتی برای تهیه ترشی

تهیه ترشی , ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر قصد دارید ترشی های خوشمزه درست کنید این نوشته را حفظ نمائید.

برای تهیه ترشی خوب و خوشمزه باید موارد پایین رعایت شود:

خلوص سرکه

سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

جوشاندن سرکه

چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست،
از اینرو خوب است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و بعد از سرد شدن استفاده کنید.

سبزی ترشی

معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی مشهور است،
با اینحال قادر اید بر حسب خواست خود سبزی ها را انتخاب کنید.
هفت نوع سبزی عبارتند از: شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان.

رفتار آوری سبزی ها

خوب است سبزی ها را بعد از پاک کردن و شستشوی ابتدایی به مدت ۲ ساعت در آب و نمک قرار داده تا سبزی برای جذب سرکه تکمیل شود. (مقدار شوری آب و نمک باید مانند آب برنج باشد) سپس سبزی را در آبکش ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب آن برود، بعد از این که مطمئن شدید آب اضافه آن گرفته شده است، سبزی را خرد کرده و به مت یک روز روی پارچه نخی بریزید تا کمی خشک شود. این سبزی برای استفاده در ترشی تکمیل است.

به علاوه از طرف دیگر بخوانید :  بهترین شیوه فریز کردن برگ مو که رنگ آن تغییر نکند!

جوشاندن میوه ها در سرکه

برای شما هم جالب است؟ :  آموزش تولید شمع اکلیلی با بهره برداری از لیوان+عکس ها

میوه هایی که قصد دارید در تهیه ترشی از آنها استفاده کنید باید قبلا در سرکه بجوشانید.

ظروف مورد بهره برداری

ظروفی که در آنها ترشی تهیه می کنید باید سفالی، بلوری یا چوبی باشد
و هرگز از ظروفی که از نوع پلاستیک یا روی هستند برای این منظور استفاده نکنید.

فوت وفن های تهیه ترشی

محل نگهداری ظروف ترشی

ظروف ترشی باید در جای خنک نگهداری شوند.

نگهداری ترشی ها

هر ماده شناور در سطح ترشی یا سرکه باید فورا برداشته شود.

ادویه های ضروری برای تهیه ترشی

ادویه های پر استفاده در تهیه ترشی عبارتند از: نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز،
فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک،
پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می دهند.

مقدار سرکه و نمک ضروری

سرکه باید به مقداری اضافه شود تا روی مواد را پوشش دهد.

به علاوه از طرف دیگر باید محلول تکمیل شده را بچشید تا نمک آن بیش از اندازه نباشد.

آن رد

صمیمانه امیدواریم نوشته :تکنیکها و راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : ,
دسته بندی : اسرار خانه داری
تبلیغات