خبرهای ویژه

» آشپزی » دسر لیوانی هلو، برای خواست های ویژه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۸/۲۰ - ۱۴:۱۹

دسر لیوانی هلو، برای خواست های ویژه

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان دسر لیوانی هلو، برای خواست های ویژه که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. طرز تهیه دسر هلو دسر هلو ، خوش عطر و خوشمزه است که […]

دسر لیوانی هلو، برای خواست های ویژه

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان دسر لیوانی هلو، برای خواست های ویژه که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه دسر هلو

دسر هلو ، خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهید برد.

مواد ضروری برای تهیه دسر هلو :

پوره هلو: ۱۵۰ گرم
شکر: ۴۰ گرم
آب سرد: ۲ ق س
پودر ژلاتین: ۵ گرم
خامه (فرم گرفته): ۲۵۰ گرم
پودر ژله نارنگی: به مقدار دلخواه

مواد ضروری رویه:

توت فرنگی: یک پیمانه
آب سرد: ۳ ق س
شکر: ۴۰ گرم
آب سرد زیادی: یک ق س
پودر ژلاتین: یک ق س
شکلات سفید: ۵۰ گرم

آموزش دسر هلو

طرز تهیه :

پوره هلو و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرتب هم بزنید تا شکر ذوب شود. ژلاتین را با آب مخلوط کرده تا حالت اسفنجی شود.
سپس به مخلوط پوره بیفزایید و هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل شود. آن را کنار قرار داده تا خنک شود.
سپس خامه فرم گرفته را به مواد بیفزایید و با لیسک هم بزنید. مواد را به دو قسمت تقسیم نموده
و به یک قسمت پودر ژله نارنگی حل شده در آب را بیفزایید.
لیوان دسر مورد نظر را درون کاسه یا قالب مافین به حالت کاج قرار داده
و از دسر پررنگ درون لیوان ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد.

مجددا بعد از بته شدن دسر از مخلوطی که ژله نارنگی به آن اضافه نکردیم
داخل لیوان ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود. سپس لیوان ها را از یخچال بیرون آورده
و به حالت ایستاده قرار دهید و از دسر پررنگ یک باز هم داخل لیوان ریخته. به طوری که یک سانت از لیوان خالی بماند.

به علاوه از طرف دیگر بخوانید :  طرز تهیه آش کلم به روش باکویی

طرز تهیه دسر هلو :

بعد از بسته شدن کامل دسر مواد رویه را روی آن بریزید. شکلات سفید را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کرده
و از آن به اندازه یک دوم قاشق چای خوری برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید
و با پشت قاشق کوچکی به شکلات فرم دهید و کاغذ روغنی را داخل مقوایی که با دست آن را رول کرده
و حالت داده اید قرار دهید و در یخچال قرار داده تا بسته شود از یخچال درآورده
و از کاغذ روغنی جدا نموده و قادر اید برای تزیین روی دسر استفاده کنید.

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه املت دریایی

طرز تهیه مواد رویه:

توت فرنگی را با آب و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا توت فرنگی کمی پخته شود.
ژلاتین را با آب سرد زیادی مخلوط کرده تا حالت اسفنجی بیابد
و به مخلوط توت فرنگی اضافه کرده تا ذرات ژلاتین حل شود.
سپس مخلوط را از صافی عبور دهید و بعد از سرد شدن استفاده کنید.

کیک و شیرینی

صمیمانه امیدواریم نوشته :دسر لیوانی هلو، برای خواست های ویژه” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر
تبلیغات