خبرهای ویژه

» اسرار خانه داری » شیوه های صحیح نگهداری مواد غذایی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۰۱ - ۱۷:۲۷

شیوه های صحیح نگهداری مواد غذایی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان شیوه های صحیح نگهداری مواد غذایی که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. شیوه های نگهداری مواد غذایی خیار: شیوه های نگهداری مواد غذایی , عاشق […]

شیوه های صحیح نگهداری مواد غذایی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان شیوه های صحیح نگهداری مواد غذایی که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

شیوه های نگهداری مواد غذایی

خیار:

شیوه های نگهداری مواد غذایی , عاشق ظرف میوه است. نگهداری خیار همراه با دیگر میوه ها دلیل حفظ ویتامین ها و کپک نزدن آن می شود. با اینحال خیار از گوجه فرنگی دو سیب زیاد خوشش نمی آید، بدلیل آنکه بوهایی که از آن ها خارج می شود، دلیل تسریع روند رسیدن بیشتر و خرابی آن میش ود.

لیمو و دیگر مرکبات:

در جاهای گرمسیر و معتدل افزایش می کنند و تحمل سرما و نگهداری در یخچال را ندارند.
لیمو حتی اگر هم بریده شود، خوب است در یک ظرف نگهداری شود.

 

پنیر را در ظرف پلاستیکی نگهداری نکنید:

بدلیل آنکه داخل آن عرق می کند. برای نگهداری کوتاه مدت از کاغذ استفاده کنید. یک قطعه پنیر را می توان تا three هفته با کمک پارچه ای که در آب نمک قرار داده و دور آن پیچیده شده، نگهداری کرد. هر دو تا سه روز یکدفعه باید پارچه را مجددا با آب نمک درون آن قرار داد. بریدن پنیر در جایی که قبلا نان بریده شده، دلیل کپ زدن پنیر می شود.

کرفس:

به محض خرید برای جلوگیری از پلاسیده شدن سریع باید آن را از پلاستیک خارج کرد.
دمای یخچال برای نگهداری کرفس بسیار خوب است.

تخم مرغ:

گرچه در قسمت بالای در یخچال جایی برای نگهداری آن مقرر کرده شده، با اینحال این یک خطای تکنیکی است. در آن قسمت به دلیل باز و بسته شدن در یخچال به ویژه در جاهای گرمسیری دائما با تناوب دما، گرم و سردشدن رو به رو است. توصیه می شود تخم مرغ در محوطه درونی یخچال و برای نگهداری طولانی خوب است، نوک تیز تخم مرغ به طرف پایین قرار گیرد.

برای شما هم جالب است؟ :  آموزش تولید جعبه جواهرات+تصویر ها

 

سیب زمینی:

خام را در یخچال نگهداری نکنید. روشنایی زیاد، گرما و رطوبت برای نگهداری باعث زمینی خوب نیست.

سیر:

باید نفس بکشد و به همین خاطر نگهداری در یخچال یا جای گرم برای آن خوب نیست.
بهترین راه نگهداری سیر در یک ظرف باز در یک قفسه است.

شیوه های نگهداری مواد غذایی
پیاز:

در جای خنک و نه سرد (یخچال) نگهداری شود. به علاوه از طرف دیگر باید جای نگهداری آن تاریک و خشک باشد.

سیب و موز:

هیچ گاه همراه با هم نگهداری نکنید. بویی که از این دو میوه خارج می شود دلیل رسیدن سریع متقابل آن ها درون ظرف می شود.
به علاوه از طرف دیگر خوب است موز را به روش آویخته (آن گونه که روی درخت است) نگهداری کرد.

قهوه:

عده ای دانه های قهوه را برای جدید ماندن در یخچال نگهداری می کنند و این درست نیست.
نگهداری آن در یک قفسه یا کمد کفایت می کند.
با این وجود برای نگهداری طولانی مدت و حفظ عطر و طعم می توان قهوه را در فریزر نگهداری کرد.

گوجه فرنگی:

را به هیچ عنوان در یخچال نگهداری نکنید، بدلیل آنکه طعم و ویتامین های آن از بین می رود.
از گوجه فرنگی بوی فراوانی ساطع می شود. بدین جهت از نگهداری آن به ویژه در نزدیکی کاهو خودداری کنید،
بدلیل آنکه کاهو همراه با گوجه به سرعت پلاسیده می شود.

فلفل دلمه ای:

علاقه فراوانی به سرما ندارد و نباید به هیچ عنوان آن را در یخچال نگهداری کرد و خوب است همراه با دیگر میوه ها و سبزیجات نگهداری شود.

برای شما هم جالب است؟ :  شیوه های نگهداری مواد غذایی، میوه ها و سبزیجات
نان:

اکثر مردم دنیا آن را داخل ظرف درداری در آشپزخانه نگهداری می کنند.
این ظرف دردار باید بعد از مدتی تمیز شود. برای جلوگیری از خشک شدن نان، می توان آن را در کاغذ یا پارچه ای پیچید.
نان اضافه را می توان در فریزر نگهداری کرد و در صورت نیاز آن را مجددا در فر تا توستر داغ کرد. شیوه های نگهداری مواد غذایی

ماهی:

زمان خرید حتما به تاریخ مصرف آن توجه داشته باشید. دقت کنید که «زنجیره سردماندن» خرید از فروشگاه و حمل به منزل قطع نشود. گوشت ماهی در سرمای ۲ تا ۶ درجه سانتی گراد را می توان در یک ظرف شیشه ای یا چینی حداکثر یک روز نگهداری کرد. فاصله زمانی نگهداری ماهی دودی در یخچال نیز بین دو تا چهار روز است.

گوشت گاو:

را می توان بین three تا four روز، گوشت گوساله بین ۲ تا three روز و گوشت مرغ را بین ۱ تا ۲ روز در یخچال نگهداری کرد.
گوشت چرخ کرده بسیار حساس است و سعی کنید آن را در همان روز خرید داخل فریزر قرار دهید.
به تاریخ مصرف گوشت های بسته بندی شده، حتما دقت کنید.

بدونیم

صمیمانه امیدواریم نوشته :شیوه های صحیح نگهداری مواد غذایی” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : ,
دسته بندی : اسرار خانه داری
تبلیغات