خبرهای ویژه

» اسرار خانه داری » شیوه های نگهداری مواد غذایی، میوه ها و سبزیجات

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۰۱ - ۱۱:۴۵

شیوه های نگهداری مواد غذایی، میوه ها و سبزیجات

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان شیوه های نگهداری مواد غذایی، میوه ها و سبزیجات که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. نگهداری از میوه و سبزیجات نگهداری از میوه و سبزیجات […]

شیوه های نگهداری مواد غذایی، میوه ها و سبزیجات

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان شیوه های نگهداری مواد غذایی، میوه ها و سبزیجات که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

نگهداری از میوه و سبزیجات

نگهداری از میوه و سبزیجات , همه ی ما تجربه ی احساس بدی از دور ریختن میوه ها و سبزیجات خراب شده داشته‌ایم. کار سختی است که در بیشتر مواقع یخچالمان را پر از مواد غذایی سالم نگه داریم، چون محصولاتمان به سرعت فاسد می شوند. یک راه حل برای این موضوع این است که تعداد دفعات بیشتر و هر دفعه به مقدار کمی از مواد غذایی خرید کنید، با اینحال اکثر ما وقت نداریم که بیش از یکدفعه در هفته به فروشگاه مواد غذایی برویم. در اینجا ۶ راه برای اینکه محصولاتتان طولانی تر عمر کنند می باشد. دفعه بعدی که به خرید مواد غذایی بروید، قادر اید بدون نگرانی از اینکه میوه ها و سبزی های خراب شده تان را دور بریزید، خرید کنید.

۱. دستمال های کاغذی، دستیار شما خواهند بود

به محض اینکه به خانه برمی گردید، میوه ها و سبزی ها را بشوئید و آن را در ظرف های سفالی یا دستمال های کاغذی خشک کنید. وقتی سبزیجات شما خشک شدند، آنها را در یک دستمال کاغذی تازه ای بپیچید و آنرا در کیسه پلاستیکی قرار دهید. دستمال کاغذی، هرگونه رطوبت زیادی را جذب می کند و از پلاسیدن کاهو محافظت می کند.. اگر کاهو، اسفناج یا کلم را به روش بسته بندی شده تهیه کرده اید، یک دستمال کاغذی در پایین و یکی در بالای بسته بندی قرار دهید. اگر دستمال کاغذی را در پایین جعبه قرار دهید، توت ها نیز جدید تر می شوند.

برای شما هم جالب است؟ :  راهنمای تمیز کردن گاز شیشه ای با جوش شیرین
۲. موزها را مجزا نگهداری کنید

موزها گاز اتیلن را که یک عامل رساننده در میوه ها است را آزاد می کنند که دلیل می شود هر میوه ای که در اطرافش باشد، سریع تر برسد. پس اگر قصد ندارید میوه های دیگر آشپزخانه تان سریع تر برسند، آنها را در نزدیکی موز قرار ندهید.

۳. سبزیجات را در آب جوش بجوشانید

اگر سبزی ها را قبل از بسته بندی در آب جوش بجوشانید در لحظه طولانی تری جدید می مانند. در یک قابلمه آب را بجوشانید، سبزی ها را درون آن بریزید، به محض اینکه آب به جوش آمد آنها را خارج کنید.

نگهداری از میوه و سبزیجات

 

۴. سبزی ها را سرخ کنید

اگر فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، قارچ، رازیانه و هویچ سرخ شوند، خوشمزه می شوند.
هروقت این مواد در آستانه ی تغییر و خراب شدن بودند، آنها را با روغن زیتون، نمک و فلفل درون تابه بریزید و با حرارت بالا بپزید.
قادر اید گیاه و ادویه های زیادی هم به آن اضافه کنید.
تحت این شرایط تا یکی دو هفته تداوم پیدا می کنند.

 

۵. منجمد کردن بهترین راه نگهداری مواد غذایی

بهترین راه نگهداری مواد غذایی هم اینک منجمد کردن است.
اگر میوه شما بطور کلی رسیده و از این می ترسید که خیلی زود آن را نخورید، آن را در فریزر قرار دهید.
موز، انگور و انواع توت های یخ زده در حالت خودشان یا نرم تر، محشر هستند.
حتی قادر اید با آنها بستنی طعم دار درست کنید.

برای شما هم جالب است؟ :  راهنمای آزمایش کردن عطر و اصول خرید

 

۶. کنسرو کنید

کنسرو کردن امکان دارد وقت گیر باشد، با اینحال ارزشش را دارد.
میوه ها و سبزی های مورد توجه تان را در فصل خودشان کنسرو کنید و آنها را در تمام طول سال میل کنید.
با این یک شیوه سنتی برای نگهداری مواد غذایی است.

آن رد

صمیمانه امیدواریم نوشته :شیوه های نگهداری مواد غذایی، میوه ها و سبزیجات” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : ,
دسته بندی : اسرار خانه داری
تبلیغات