خبرهای ویژه

» اسرار خانه داری » شناخت صنایع غذایی سالم و اسرار آن+عکس ها

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۰ - ۱۷:۱۷

شناخت صنایع غذایی سالم و اسرار آن+عکس ها

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان شناخت صنایع غذایی سالم و اسرار آن+عکس ها که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. شناخت صنایع غذایی سالم شناخت صنایع غذایی سالم , اسراری که […]

شناخت صنایع غذایی سالم و اسرار آن+عکس ها

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان شناخت صنایع غذایی سالم و اسرار آن+عکس ها که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

شناخت صنایع غذایی سالم

شناخت صنایع غذایی سالم , اسراری که صنایع غذایی نمی خواهند شما بدانید.هیچ وقت ظاهر خوراکی ها طعم و سالم بودنشان را تضمین نمی کند. بعد از خواندن این نوشته تصمیم می گیرید غذاهایی را تهیه کنید که سالم هستند نه قشنگ.

پنیر سخت

زمان خرید پنیر به رنگ، سوراخ ها و بافت پنیر دقت کنید. این ها باید بطور کلی متحدالشکل باشند و هیچ پوسته سفیدی روی پنیر وجود نداشته باشد. اگر بعد از این که کمی پنیر را فشرده کردید به حالت ابتدایی برنگشت یعنی نباید آن را استفاده کنید.

سوراخ های پنیر باید بطور کلی متحدالشکل باشند و هیچ پوسته سفیدی روی پنیر وجود نداشته باشد
گوشت

گوشت جدید صورتی است نه قرمز کم رنگ یا حتی قهوه ای. رگه های چربی هم باید براق و روشن باشند. یک گوشت جدید و خوب هم به حالت ابتدایی برمی گردد و به دست ها نمی چسبد. شناخت صنایع غذایی سالم

شناخت صنایع غذایی سالم

گوشت جدید و خوب هم به حالت ابتدایی برمی گردد و به دست ها نمی چسبد
پودر قهوه

قهوه های ارزان مطمئنا قهوه های خوبی نیستند. در این مواقع امکان دارد طعم آن ها با قهوه های پرهزینه یکی باشد. قهوه های خوب هرگز در شیشه های پلاستیکی نگهداری نمی شوند حتی در ظروف شیشه ای یا فلزی فروخته می شوند. به بهترین تاریخ مصرف آن هم دقت کنید که نباید بیشتر از ۱۸ ماه باشد.

برای شما هم جالب است؟ :  آموزش تغییر ظاهر صندل+عکس ها - آن رد
عسل

عسل طبیعی شفاف و یک رنگ است. یک عسل با کیفیت بسیار شیرین و عطر ویژه ای دارد.
یک قطره عسل بین انگشت ها بریزید اگر زود جذب پوست شد کیفیت خوبی دارد.

شناخت صنایع غذایی سالم

عسل طبیعی شفاف و یک رنگ است
بستنی

در بیشتر مواقع مواد تشکیل دهنده بستنی را بخوانید. معمولا بستنی هایی که طعم توت فرنگی یا آلبالو دارند طبیعی نیستند.
پس بستنی های آجیلی انتخاب کنید. بستنی های یخی هم به ندرت از مواد طبیعی درست می شوند.

شناخت صنایع غذایی سالم

معمولا بستنی هایی که طعم توت فرنگی یا آلبالو دارند طبیعی نیستند
شکلات

اول از همه به مواد تشکیل دهنده شکلات دقت کنید. به هر میزان لیست مواد کوتاه تر باشد خوب است.
یک شکلات خوب باید حاوی کاکائو باشد هر ماده دیگری نشانه مصنوعی بودن آن است.
همچنین شکلاتی انتخاب کنید که روغن کاکائو داشته باشد نه روغن سبزیجات.

ماهی

ماهی های جدید چشم های واضح و مشخصی دارند. چشم های برجسته و تار نمایش دهنده کهنه بودن ماهی است. آبشش های ماهی باید قرمز یا در مواردی صورتی باشد.

شناخت صنایع غذایی سالم

ماهی های جدید چشم های واضح و مشخصی دارند
نان

نان جدید هرگز نباید سفت باشد پس قبل از خرید در فروشگاه به آن دست بزنید. نان های بسته بندی شده ممکن است بیشتر جدید بمانند با اینحال طعمشان را از دست می دهند.

شناخت صنایع غذایی سالم

نان جدید هرگز نباید سفت باشد پس قبل از خرید در فروشگاه به آن دست بزنید
ژلاتین

ژلاتین از پوست، تاندون، رباط و یا استخوان گاو و ماهی درست می شود. شناخت صنایع غذایی سالم

برای شما هم جالب است؟ :  آموزش تولید گلدان تزیینی+عکس ها - آن رد

شناخت صنایع غذایی سالم

ژلاتین از پوست، تاندون، رباط و یا استخوان گاو و ماهی درست می شود

بدونیم

صمیمانه امیدواریم نوشته :شناخت صنایع غذایی سالم و اسرار آن+عکس ها” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : ,
دسته بندی : اسرار خانه داری
تبلیغات