خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۱۷ - ۰:۰۴

طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی , این دسر بسیار خوشمزه […]

طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی

طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی , این دسر بسیار خوشمزه و ویژه است که ارزش امتحان کردن را دارد.

مواد ضروری لایه زیرین:

کرم: ۱۴۰ گرم
پودر قند: ۸۵ گرم
آرد: ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت (سفید رنگ): ۸۵ گرم

مواد ضروری میانی:

مارمالاد آلبالو: حدود ۳۵۰ گرم

مواد ضروری رویه:

کره سرد (ریز خرد شده): ۷۵ گرم
پودر قند: ۸۵ گرم
نشاسته: ۱۱۵ گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
پرک بادام: ۴۰ گرم

طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی

اسلایس مارمالاد کرامبلی

طرز تهیه لایه زیرین:

۱. ابتدا سینی فر به ابعاد ۲۰×۳۰ سانتی متر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیندازید به شکلی که کاغذ روغنی
دو طرف از لبه های سینی بلندتر باشد. کره را بهمراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا بطور کلی پوک، سبک و کرمی مانند شود.

۲. سپس ترکیب آرد و نشاسته ذرت الک شده را به ترکیب کره ای اضافه کنید و با نوک انگشتان هم بزنید
در حدی که با هم مخلوط شوند و به روش خمیری نرم و لطیف در آیند، کفایت می کند خمیر حاصل را کف سینی فر
تکمیل قرار داده و بطور کلی پرس نمایید سپس به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

three. بعد از استراحت، سینی فر را به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید
در حدی که روی خمیر کمی طلایی شود. سینی را از فر خارج نموده مارمالاد را روی خمیر به کمک پالت پهن نمایید.

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه گریل برگر آمریکایی

four. مواد رویه را روی آن بریزید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید
در حدی که روی اسلایس طلایی گردد.
سینی فر را خارج نموده کنار بگذارید تا کمی ولرم شود سپس به ابعاد دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی

طرز تهیه لایه رویه:

پودر قند، آرد و بیکینگ پودر را در هم آمیخته کرده الک نمایید. سپس کره سرد یخچالی را به مواد اضافه کرده
و به کمک نوک انگشتان به خورد مواد آردی دهید تا به روش خرده نان در آیند. پرک بادام را نیز بیفزایید.

نکته:

۱. در این اسلایس، خمیر لایه زیرین در زمان قرار دادن در فر باید بطور کلی خنک باشد و زمان خمیرگیری نباید
زیاد خمیر را هم زد (تنها در حدی که مواد کره ای با مواد آردی ترکیب شوند کفایت می کند) خمیر
را به روغن نیندازید بدلیل آنکه تحت این شرایط از کیفیت و تردی این شیرینی کاسته می شود.

۲. برای تهیه رویه کرامبلی کره باید حتما کره سرد یخچالی باشد و در لحظه بهره برداری از یخچال
خارج گردد تا رویه حالت خمیری پیدا نکند و به روش خرده نان در آید.

three. در تهیه این اسلایس از هرگونه مارمالاد دلخواه قادر اید استفاده نمایید.

کیک و شیرینی

صمیمانه امیدواریم نوشته :طرز تهیه اسلایس مارمالاد کرامبلی” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر
تبلیغات