خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه املت قارچ و ریحان با گوجه فرنگی نرم شده

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۱۴ - ۱۸:۴۷

طرز تهیه املت قارچ و ریحان با گوجه فرنگی نرم شده

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه املت قارچ و ریحان با گوجه فرنگی نرم شده که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. طرز تهیه املت قارچ و ریحان طرز تهیه املت […]

طرز تهیه املت قارچ و ریحان با گوجه فرنگی نرم شده

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه املت قارچ و ریحان با گوجه فرنگی نرم شده که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه املت قارچ و ریحان

طرز تهیه املت قارچ و ریحان , صبحانه یکی از مهمترین وعده هایی است که در طول روز می خورید و می تواند کمک فراوانی به شما بکند.
افرادی که صبحانه نمی خورند ضرر بزرگی به سلامت خود می زنند، با اینحال صبحانه خوردن فارغ از همه چیز
نیز بدان معنا نیست که عادت سالمی را پیش گرفته اید. اینکه چه نوع غذایی زمان صبحانه میل می کنید نیز ارزش دارد.

دستور پختی که پیشتر می خوانید یک نمونه صبحانه ی کامل و سالم است. تخم مرغ حاوی پروتئین است
و می تواند پیشتر روز به بدن انرژی استقامت منتقل کند، قارچ نیز پر از فیبر است و کمک می کند
انرژی غذایی که می خورید به یکباره وارد جریان خون نشود؛ از این جهت مدت لحظه طولانی تری
احساس سیری خواهید کرد. پنیر نیز از دیگر منابع پروتئین است.

 

مواد ضروری:

۲ عدد گوجه فرنگی که از وسط به دو نیم تقسیم شده باشند
three عدد تخم مرغ متوسط
یک قاشق غذا خوری پیازچه خرد شده
۳۰۰ گرم قارچ، خرد دشه
یک قاشق چای خوری کره
دو قاشق غذا خوری پنیر خامه ای کم چرب
یک قاشق غذا خوری برگ جدید ریحان که به خوبی خرد شده باشد

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه کیک پیتزا

املت قارچ و ریحان بهمراه گوجه فرنگی نرم شده

شیوه پخت:

۱.گریل را در بالاترین درجه حرارت خود روشن کنید و گوجه فرنگی را داخل فویل و پایین آن قرار دهید مرتب بچرخانید
تا از سوختن ممانعت شود. وقتی مطمئن شدید گوجه ها کمی پخته شده اند آنها را در بیاورید
کمی با گوشت کوب لهشان کنید تا آب گوجه ها گرفته شود.

۲.تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال همشان بزنید. مقداری آب اضافه کنید و با تخم مرغ ها
مخلوطش کنید. پیازچه و کمی فلفل سیاه اضافه کنید. و کمی دیگر ترکیب را بهم بزنید.
این ترکیب را کنار بگذارید و شروع به تکمیل کردن قارچ ها کنید.

three.در یک ماهی تابه نچسب، کره را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود، قارچ ها را اضافه کنید
و به مدت ۵ تا eight دقیقه تقت دهید تا نرم شوند. با وجود این دقیقه محتویات ماهی تابه را هم بزنید،
سپس از ماهی تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه املت قارچ و ریحان

four.میکس تخم مرغ را خوب بهم بزنید و سپس به ماهی تابه داغ اضافه اش کنید. ۱۰ ثانیه یا تا زمانی
که کفِ تخم مرغ ها بگیرد صبر کنید سپس با چنگال آرام تخم مرغ ها را از این طرف به آن طرف ببرید
تا تمام آن بپزد. همزمان با اینکه میکس تخم مرغ بازهم کمی شُل است با قاشق قارچ ها را یک سمت املت بچینید،
و رویشان پنیر خامه ای و برگ های ریحان قرار دهید. سمت دیگر املت که چیزی نگذاشته اید
را روی این سمت بیندازید تا رویش را پوشش دهد. اجازه دهید یک دقیقه دیگر و یا تا وقتی که از پختنش مطمئن شدید
روی حرارت بماند. سپس از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و هر یک از نیمه ها
را در یک بشقاب قرار دهید. فورا همزمان با اینکه گوجه را کنارش قرار داده اید سرو کنید.

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه توت فرنگی شکم پر

کرمانی

صمیمانه امیدواریم نوشته :طرز تهیه املت قارچ و ریحان با گوجه فرنگی نرم شده” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر
تبلیغات