خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه تارت لیمو

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۱۳ - ۱۸:۱۴

طرز تهیه تارت لیمو

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه تارت لیمو که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. طرز تهیه تارت لیمو طرز تهیه تارت لیمو , تارت لیمو یک فرضیه جالب برای تهیه […]

طرز تهیه تارت لیمو

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه تارت لیمو که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه تارت لیمو

طرز تهیه تارت لیمو , تارت لیمو یک فرضیه جالب برای تهیه یک دسر تازه و خوشمزه است که به سادگی درست میشود.

مواد لازم برای تهیه تارت لیمو:

آرد سفید (الک شده): یک و یک چهارم پیمانه
شکر ریز: یک چهارم پیمانه
پودر دارم زمینی: یک چهارم پیمانه
کره سرد (خرد شده): یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
پودر قند: به میزان ضروری
روغن مایع: به میزان ضروری.

مواد لازم رویه  تارت لیمو:

تخم مرغ: ۵ عدد
خامه صبحانه: ۱ پیمانه
آب لیموترش: یک دوم پیمانه
شکر ریز: سه چهارم پیمانه
پوست لیموترش (رنده شده): ۱ ق س

طرز تهیه تارت لیمو

۱. آرد، شکر و پودر بادام زمینی را درون ظرفی بریزید و به کمک نوک انگشت کره را با آرد مخلوط کنید،
سپس زرده تخم مرغ را به آن بیفزایید و با نوک انگشت خوب ورز دهید
تا خمیری صاف و یکدست حاصل شود.

۲. خمیر تکمیل شده را در نایلونی قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل
یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

three. قالب ویژه تارت کوچک تک نفره (یا بزرگ) را با ۱ قاشق سوپخوری روغن مایع چرب کرده و آردپاشی کنید.

طرز تهیه تارت لیمو

four. با بهره برداری از وردنه ای خمیر تکمیل شده را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت four میلی متر به شکل گرد
باز کرده و در شکل تارت بگذارید. سپس به وسیله انگشت کناره های آن را منظم کنید. بعد با استفاده
از چنگالی چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده، یک کاغذ روغنی روی آن بگذارید و مقداری حبوبات روی آن بریزید تا پف نکند.

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه لقمه‌های ماکارونی

۵. قالب تارت را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید.

۶. قالب را از فر خارج کنید.، حبوبات و کاغذ روغنی را از روی تارت بردارید و مجدد ۱۰ دقیقه در فر بگذارید.

۷. برای تهیه مواد رویه؛ تخم مرغ را درون ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید
تا یکدست شود. بعد پوست لیموترش، آب لیموترش، شکر و خامه صبحانه را به آن بیفزایید
و به هم زدن ادامه دهید تا مایه صاف شود.

eight. مواد رویه را روی تارت بریزید و آن را مجدد در طبقه وسط فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد
به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.

۹. تارت را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. بعد آن را از قالب جدا کرده
و مقداری پودر قند روی آن بریزید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.

سرآشپز

صمیمانه امیدواریم نوشته :طرز تهیه تارت لیمو” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر
تبلیغات