خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۸/۱۶ - ۲۱:۴۳

طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی دونات سیب , در این […]

طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی

دونات سیب , در این نوشته، طرز تهیه دونات آموزش داده شده و جالب اینجاست
که زمان سرخ کردن، یک اسکوپ بستنی داخل آن قرار داده شده و سپس در روغن داخ ۲ تا ۳ دقیقه سرخ می شود.

مواد ضروری برای دونات سیب با مغز بستنی وانیلی (۶ عدد)

۱ پیمانه بستنی وانیلی
۴٫۵ قاشق غذاخوری دارچین
۲٫۵ پیمانه شکر
۵ قاشق غذاخوری کره
۲ عدد تخم مرغ درشت
۳٫۵ پیمانه آرد کامل
۱٫۵ قاشق چایخوری نمک دریایی
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری جوز هندی
نصف پیمانه آبدوغ
۱٫۵ پیمانه آب سیب
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل

 

طرز تهیه دونات سیب

 

طرز تهیه

برای تهیه بستنی، کف یک سینی متوسط یک لایه ورقه روغنی بگذارید.
۸ تا ۱۰ اسکوپ کوچک بستنی قرار دهید.
سپس آن را تا وقتی که دونات ها تکمیل شوند، در فریزر بگذارید تا سفت بمانند.
برای تهیه شکر دارچینی، در یک کاسه متوسط، ۳ قاشق غذاخوری دارچین را با ۱٫۵ پیمانه شکر مخلوط کرده و کنار بگذارید.
برای تهیه دونات، در یک کاسه بزرگ، بقیه شکر و کره را با یکدیگر مخلوط کنید
تا سفید و خامه مانند شوند. ۴ تا ۶ دقیقه هم زدن کافی خواهد بود.
تخم مرغ ها را یک جا اضافه کرده و هم بزنید.
در یک کاسه متوسط، آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین،
دارچین باقی مانده، و جوز هندی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

به علاوه از طرف دیگر بخوانید :  طرز تهیه برگر با گوشت بوقلمون +تصویر

دونات سیب با مغز بستنی وانیلی

کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سرد شود.
برای تهیه دونات، کف دست را آردی کنید. نصف پیمانه از خمیر را در اختیار بگذارید.
روی خمیر آرد بپاشید. سطح آن را صاف کنید.
سپس در قسمت مرکزی آن یک اسکوپ بستنی منجمد قرار دهید.
دونات را در اختیار قلقلی کنید. سپس درون سینی بچینید.
بعد از درست کردن همه دونات ها از این حیث، آن را یک ساعت در فریزر قرار دهید.
روغن را تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کنید.
دونات ها را درون روغن داغ انداخته و دو دقیقه سرخ کنید تا بطور کلی طلایی شوند.
سپس از روغن کشیده و روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان کشیده شود.
روی دونات دارچین و شکر ریخته و سرو کنید.

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه فطیر سنتی سراب

روزیاتو

صمیمانه امیدواریم نوشته :طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر
تبلیغات