خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۱۶ - ۱۸:۴۲

طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن

برای شما علاقه مندان سایت آن رد نوشته ای انتخاب کرده ایم با عنوان طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن که در ادامه تقدیم تان میکنیم.  در صورت علاقه به این نوع نوشته ها میتوانید مطالب مشابهی را در دسته بندی  آشپزی بیابید. . برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه ریزوتوی قارچ […]

طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن

برای شما علاقه مندان سایت آن رد نوشته ای انتخاب کرده ایم با عنوان طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن که در ادامه تقدیم تان میکنیم.  در صورت علاقه به این نوع نوشته ها میتوانید مطالب مشابهی را در دسته بندی  آشپزی بیابید. .

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن

ریزوتوی قارچ و بیکن , در این نوشته یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش می‌بینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه می‌شود.
ریزوتو یک نوع غذای ایتالیایی پخته شده به وسیله برنج و خامه و در حقیقت یکی از روشهای پخت برنج در ایتالیا می‌باشد.

در این نوشته یک نوع ریزوتوی مقوی و خوشمزه را آموزش می‌بینید که با قارچ و بیکن و اسفناج تهیه می‌شود.

مواد ضروری برای تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن:

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر له شده
۱۵۰ گرم قارچ خرد شده درشت
۲ ورقه بیکن خرد شده
۱۵۰ گرم یا سه چهارم پیمانه برنج
دو و یک چهارم پیمانه یا ۵۶۰ گرم آب مرغ
۳۰ گرم برگ اسفناج ریز
نصف پیمانه یا ۴۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده
۲۰ گرم کره
نمک دریا و فلفل سیاه به مقدار ضروری

طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن

طرز تهیه:

به علاوه از طرف دیگر بخوانید :  طرز تهیه نان پیازچه

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
روغن را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط حرارت دهید.
سیر، قارچ و بیکن را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه پودر سوخاری خانگی بهمراه مرغ سوخاری

برنج و آب مرغ را در یک ظرف ویژه فر بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا بیشتر آب مرغ جذب و برنج نرم شود.

اسفناج، پنیر پارمسان، کره و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و میل کنید.

برترین‌ها

صمیمانه امیدواریم نوشته :طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع

نوشته بالا توسط بخش آشپزی آن رد گردآوری شده است , در صورت علاقه به مطلب طرز تهیه ریزوتوی قارچ و بیکن  مطالب مرتبطی در زیر برای شما قرارداده ایم. امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر