خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۹/۱۳ - ۴:۱۸

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. طرز تهیه مربای انجیر در این نوشته طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین مرباها را […]

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه مربای انجیر

در این نوشته طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین مرباها را برای شما آورده ایم.
مربای انجیر از آن گروه از مرباهاست که علاقه مندان فراوانی دارد. آن را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مرباها جزء جدانشدنی سفره ی صبحونه ی ما ایرانی ها هستن
و مطابق با فصول مختلف و میوه هایی که وجود داره خانومای کدبانو در بیشتر مواقع بهترین هارو تهیه میکنن.
اندر مزایای صبحانه همین بس که با صرف این وعده ی اصلی هر روزه متابولیسم بدن تنظیم شده
و شادابی و نشاط به سراغتون میاد.
امروز هم با طرز تهیه مربای انجیر این میوه محشر دلنشین و دوست داشتنی در خدمتتون هستیم.

 

مواد ضروری برای تهیه ی مربای انجیر

انجیر ۱ کیلوگرم
شکر ۷۰۰ گرم
آب ۱ تا ۱٫۵ لیوان
وانیل یا گلاب به دلخواه و میزان ضروری

برای پخت مربای انجیر به دو شیوه میتونین رفتار کنید. اول اینکه انجیرها رو قشنگ بشورین و پوست بکنید
و شکر رو لابه لا بریزین و حدود ۳ تا ۴ ساعت بهش استراحت بدین
تا آب پس بده و هیچ آبی هم بهش اضافه نکنید.

بعد از این لحظه قابلمه رو روی حرارت بذارین تا بپزه.
برای پخت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه لحظه لازمه و بهتره که ۱۰ دقیقه ی اول در قابلمه رو ببندین

برای شما هم جالب است؟ :  مینی کیک زغال اخته پنیری

تا مربا طلایی رنگ بشه .۵ دقیقه ی آخر هم در صورت علاقه کمی وانیل یا گلاب به مربا اضافه کنید.

به علاوه از طرف دیگر بخوانید :  طرز تهیه دسر توت فرنگی هیجان انگیز و شیک سه رنگ +تصویر

بعد از پختن مربا شهد اونو از صافی بسیار ریز بگذرونین
تا دونه هارو جدا کنید و یا به کمک قاشق یا ملاقه این کارو انجام بدین.

شیوه دوم برای تهیه ی مربای انجیر

در این شیوه الزامی به پوست کندن انجیرها نیست. در ابتدای کار شکر رو بهمراه ۱ تا ۱٫۵ لیوان آب
روی حرارت قرار بدین تا کمی قوام بیاد و سپس انجیرها رو داخل شهد بریزین.

به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید که انجیرها بجوشند تا پخته شوند.
در این شیوه الزامی به جدا کردن دانه های ریز انجیر هم نیست چون دونه ی فراوانی توی مربا نمیبینید.

در صورت علاقه کمی وانیل یا گلاب به مربا اضافه کنید. در این شیوه انجیرها شکل خودشون رو حفظ میکنن و زیباتر هستند.

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

نکات تهیه ی مربای انجیر

برای تهیه ی مربای انجیر بهتره از انجیر های متوسط استفاده کنید و انجیرها نه فراوانی نرم باشند و نه کال و سفت.
مراقب سر رفتن مرباتون باشین مخصوصا در راهی که از انجیر پوست کنده استفاده میکنید
و سعی کنید از حرارت ملایم برای پخت مربا استفاده کنید.
در صورتی که تمایلی به جدا کردن پوست انجیر ندارین بهتره که دم اونو زیاد کوتاه نکنین تا انجیر در زمان پخت وا نره .
انجیر سبز درمقایسه با انجیر سیاه خوب تره و مربای خوشرنگ تری رو خواهید داشت.

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه پلوی تایلندی

دونفره

صمیمانه امیدواریم نوشته :طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر
تبلیغات