خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۱۷ - ۲۲:۲۶

طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی طرز تهیه ناچوی استیک و سیب […]

طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی

طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی , ناچو یک غذای مکزیکی است که در این نوشته، شیوه تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برای شما علاقه مندان انتخاب کرده ایم.

مواد ضروری

۲ عدد سیب زمینی
۴۵۰ گرم استیک
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ پیمانه پنیر چدار
نصف پیمانه پنیر موزارلا
خامه ترش
سالسا
۲ عدد پیازچه خرد شده

ناچوی استیک و سیب زمینی

نحوه تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی

سیب زمینی ها را ورقه ای کنید. آن ها را درون کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون اضافه کنید. هم بزنید تا مزه ها به خوردشان بروند.
سپس آن را در سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد بپزید.
استیک را نیز با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. آن را به مدت ۳ دقیقه برای هر طرف در روغن تفت هید.
سپس حرارت را کم کنید، بگذارید تا گوشت به اندازه دلخواهتان بپزد.
بعد از پخت، آن را به تکه های کوچک برش دهید.
در یک تابه چدنی، یک ردیف سیب زمینی سرخ شده بچینید. روی آن ها استیک، پنیر چدار و پنیر موزارلا بریزید.
آن را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند.
در آخر، با خامه ترش، سالسا و پیازچه خرد شده سرو کنید.

برای شما هم جالب است؟ :  پاستای هویج و پنیر ریکوتا؛ غذای کوچولوها

روزیاتو

صمیمانه امیدواریم نوشته :طرز تهیه ناچوی استیک و سیب زمینی” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر
تبلیغات