خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه پاناکوتای خرما

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۷/۱۹ - ۱۸:۳۴

طرز تهیه پاناکوتای خرما

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه پاناکوتای خرما که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. طرز تهیه پاناکوتای خرما طرز تهیه پاناکوتای خرما , این دسر، خیلى خوشمزه و لطیفه و […]

طرز تهیه پاناکوتای خرما

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه پاناکوتای خرما که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه پاناکوتای خرما

طرز تهیه پاناکوتای خرما , این دسر، خیلى خوشمزه و لطیفه و ارزش درست کردن رو داره.

مواد ضروری

خرما ۱۷ عدد
شیر ۳۰۰ میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل ۲ +قاشق سوپخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
شکلات تلخ (خرد کرده) ۷۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان ضروری

آموزش دسر خوشمزه پاناکوتای خرما

مراحل تهیه دسر پاناکتای خرما:

۱.هسته خرماها را درآورید و خرما را به همراه نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ ابزار مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

۲.آن‌گاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید
و روی حرارت ملایم قرار دهید.

three.اکنون ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین بطور کلی حل شود. با این وجود مراقب باشید
که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را اضافه و مخلوط کنید.

four.اکنون پاناکتای خرما را در ۱۲ قالب‌ به گنجایش ۶۰ میلی‌لیتر بریزید و دست‌کم four ساعت
Hدر یخچال نگه دارید تا تکمیل مصرف شود. آن‌گاه پاناکتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.

شور و شیرین

صمیمانه امیدواریم نوشته :طرز تهیه پاناکوتای خرما” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ

برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر
تبلیغات