خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه کیک گاتوشا

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۱۶ - ۱۴:۵۶

طرز تهیه کیک گاتوشا

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه کیک گاتوشا که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. طرز تهیه کیک گاتوشا طرز تهیه کیک گاتوشا , این کیک از دسته کیک های خیس […]

طرز تهیه کیک گاتوشا

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز تهیه کیک گاتوشا که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه کیک گاتوشا

طرز تهیه کیک گاتوشا , این کیک از دسته کیک های خیس شمرده میشود که بعد از پخت با سسى از خود موادش درست شده،
پوشانده و سرو میشود. بسیار لطیف و خوشمزه و خوش عطر می باشد.

مواد ضروری:

روغن مایع ١ پیمانه
شکرریز ١ پیمانه
شیر نصف پیمانه
پودرکاکائو نصف پیمانه
تخم مرغ ٢ عدد
آردسفید ١ پیمانه
بکینگ پودر ١ قاشق غذاخورى سر خالى
نمک یک پنس
وانیل مقداری
درصورت علاقه نسکافه ١ قاشق چاى خورى

طرز تهیه:

۱. ابتداشیر و شکر رو با همزن چند دقیقه میزنیم تاشکرکاملا با شیر حل بشه بعدپودرکاکائو
و نسکافه وروغن مایع رو اضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف و یک دست بشه
حدودا ۴-۵ قاشق غذاخورى ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم

۲. حالاتخم مرغارو با وانیل به بقیه سس شکلاتی اضاف میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده
وبه مایع اضافه میکنیم ودرحد مخلوط شدن هم میزنیم و در شکل میریزیم و در فر ١٨٠ درجه سانتى گراد
که ازقبل گرم شده قرارمیدیم وبه مدت ٣٠-۴٠ دقیقه بعد تکمیل میشه.

three. بعد از ٣٠ دقیقه با سیخ چوبی چک کنید اگه مغزپخت شده خارج کنید و دقت کنید نباید زیادبذاریدش چون خشک میشه
این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارجش کردین بذارین از دمابیفته و کاملا خنک بشه
بعد سس شکلاتی غلیظ ( که از قبل نگه داشتیم ) رو شیوه بدین .

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه نان توت فرنگی با خمیر بیسکوئیت

four. آردوبکینگ ونمک روفقط درحدمخلوط شدن کمى با همزن بزنیدچون زیادبزنید بافت کیک سفت میشه.

سرآشپز

صمیمانه امیدواریم نوشته :طرز تهیه کیک گاتوشا” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر
تبلیغات