خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز پخت کیک اسفنجی وانیلی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۸/۱۰ - ۲۲:۰۰

طرز پخت کیک اسفنجی وانیلی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز پخت کیک اسفنجی وانیلی که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. طرز تهیه کیک اسفنجی وانیلی کیک اسفنجی وانیلی , در این دستور پخت از مجله […]

طرز پخت کیک اسفنجی وانیلی

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان طرز پخت کیک اسفنجی وانیلی که در دسته مطالب مرتبط با آشپزی قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

طرز تهیه کیک اسفنجی وانیلی

کیک اسفنجی وانیلی , در این دستور پخت از مجله آشپزی آلامتو تصمیم گرفته ایم طرز تهیه یک کیک اسفنجی محشر خوشمزه را آموزش دهیم.

خوب در آوردن کیک اسفنجی خودش هنر بزرگیه و معمولا برای این که کیک بطور کلی نرم و اسفنجی باشه تخم مرغ به دستور پخت کیک اضافه می کنن از این جهت اگر رژیم ویژه ای دارید یا گیاهخوار هستید درست کردن چنین کیکی تو خونه کمی سخت و حدودا غیرممکنه.

با این دستور گام به گام کیک اسفنجی بدون تخم مرغ خیلی راحت می تونید این کیک رو در خانه درست کنید.
این دستور علیرغم تمام دستور کیک های وانیلی ، کره یا شیر تغلیظ شده به کار نمی بره. بجای آن برای اینکه کیک پفی و اسفنجی بشه از موادی چون ماست،
بکینگ پودر و جوش شیرین استفاده می کنه. ماست و جوش شیرین وقتی در هم آمیخته می شن به کیک حالت اسفنجی میدن و بکینگ پودر هم دلیل پف کردن کیک می شه.
مواد ضروری:

۱ و ½ پیمانه آرد
۱ پیمانه ماست
¾ پیمانه شکر دانه ریز
½ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
½ پیمانه روغن
۱ قاشق چای خوری عصاره یا اسانس وانیل

تهیه کیک اسفنجی وانیلی خوشمزه و دلچسب

دستور تهیه:

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه خورش عربی فاصولیا

فر را برای ۱۰ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) گرم کنید.

یک عدد قالب ۸ اینچی (۲۰ سانتیمتری) را با کره یا روغن چرب کنید.

کمی آرد روی قالب بپاشید و تکان دهید تا آرد به همه جای قالب برسد. سپس روی آن کاغذ روغنی قرار دهید.

۱ و ½ پیمانه آرد را الک کنید.

داخل ظرف دیگری ۱ پیمانه ماست و ¾ پیمانه شکر را بریزید.

سپس با همزن خوب هم بزنید تا بطور کلی نرم شود. ½ قاشق چای خوری جوش شیرین و ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر را اضافه کنید.

خوب هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه مواد داخل ظرف بماند. وقتی ترکیب جوش شیرین با ماست واکنش نشان دهد روی سطح مواد حباب ایجاد می شود.

½ پیمانه روغن را اضافه کنید. (سعی کنید از روغنی استفاده کنید که زیاد بو نداشته باشد مثلا روغن آفتابگردان.)

عصاره وانیل یا اسانس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

کیک اسفنجی وانیلی

کیک اسفنجی وانیلی کیکی برای تمام فصل ها

سپس آردی که از قبل الک کرده اید را به مواد اضافه کنید.

با قاشق یا با هم زن مواد را هم بزنید.

خوب هم بزنید تا مواد نرم شود و آرد سفید داخل مواد باقی نماند. اگر مواد کمی قلنبه قلنبه شد نگران نشوید.

مواد را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و داخل فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) قرار دهید.

سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و خلال دندان را داخل کیک فرو کنید.
تا از پخته شدن آن مطمئن شوید. اگر خلال دندان تمیز بودن کیک پخته با اینحال اگر مواد به آن چسبید .
کیک شما هنوز بطور کلی نپخته. اگر روی کیک سرخ شده و مایل به قهوه ای رنگ شده باشد با این وجود داخل کیک هنوز نپخته باشد .
روی کیک را با فویل بپوشانید و مجددا به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بگذارید بپزد.

برای شما هم جالب است؟ :  طرز تهیه لقمه‌های ماکارونی

بگذارید کیک کمی سرد شود سپس از داخل قالب بیرون بیاورید و با دقت کاغذ را از آن جدا کنید.

اکنون کیک تکمیل است قادر اید آن را با قهوه، سس شکلات یا خامه سرو کنید.

صمیمانه امیدواریم نوشته :طرز پخت کیک اسفنجی وانیلی” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : , ,
دسته بندی : آشپزی , شیرینی و دسر
تبلیغات