خبرهای ویژه

» اسرار خانه داری » خوب ترین شیوه برای شستشو و سالم سازی سبزیجات

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۰/۰۷ - ۱۷:۵۱

خوب ترین شیوه برای شستشو و سالم سازی سبزیجات

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان خوب ترین شیوه برای شستشو و سالم سازی سبزیجات که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. بهترین شیوه برای شستشو و سالم سازی سبزیجات شستشو و […]

خوب ترین شیوه برای شستشو و سالم سازی سبزیجات

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان خوب ترین شیوه برای شستشو و سالم سازی سبزیجات که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

بهترین شیوه برای شستشو و سالم سازی سبزیجات

شستشو و سالم سازی سبزیجات , سبزیجات یکی از فسادپذیرترین تولیدات کشاورزی است. این کالا در مزرعه امکان دارد با مدفوع حیوانات و یا جریان فاضلاب ها و غیره آغشته شود، لذا به سادگی می تواند انگل پذیر باشد.

شیوه صحیح و علمی ضدعفونی کردن سبزیجات

برای جلوگیری از مبتلا شدن به انگل ها و یا بیماری های روده ای حتما” سبزیجاتی را که می خواهیم بصورت خام مصرف نماییم بایستی به طریق پایین سبزیجات را سالم سازی نموده و بعد مصرف نماییم.

یک کارشناس تغذیه اظهار داشت: برای آبیاری سبزیجات، جوانه غلات و تولیدات سالادی امکان دارد
از آب های آلوده و کودهای انسانی و حیوانی استفاده شود و غیر از آن،
حیوانات اهلی و وحشی در مزارع کشت سبزیجات و غلات رفت و آمد می کنند،
پس تولیدات کشاورزی به موارد مختلف تخم انگل ها و میکروب ها آلوده هستند
و مصرف کنترل نشده آن ها به روش خام اعم از سبزی خوردن، سالاد فصل،
تزیین ظرف غذا، کاهو، هویج، کلم، گل کلم و جوانه غلات دلیل ابتلا به انگل های روده
و بیماری های عفونی روده ای مانند انواع اسهال ها، حصبه، وبا و شبه حصبه شود.

آشنایی با شستشو و سالم سازی سبزیجات

ارزش گندزدایی سبزیجات

به علاوه از طرف دیگر بخوانید :  کاربری مسواک در تمیزکاری+عکس ها

وی ادامه داد: برای گندزدایی و از بین بردن میکروب ها، یک گرم (نصف قاشق چایخوری)
پودر پرکلرین ۷۰ درصد را در ظرف پنج لیتری پر از آب ریخته بطور کلی حل کنید تا محلول گندزدایی کننده به دست آید،
تصریح کرد: باید سبزی انگل زدایی شده را برای مدت پنج دقیقه در محلول گندزدایی کننده قرار داد تا میکروب های آن کشته شوند.

برای شما هم جالب است؟ :  آموزش تولید باکس هدیه با جعبه کفش+عکس ها

به گفته ایشان، در صورت در معرض نبودن پرکلرین قادر اید
از یک قاشق مرباخوری آب ژاول ۱۰ درصد یا دو قاشق مرباخوری آب ژاول ۵ درصد استفاده کنید.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: از دیگر گندزداهای موجود حاوی مجوز از وزارت بهداشت نیز می توان
مطابق دستورالعمل مندرج بر روی آن ها هم می توان استفاده کرد.
سبزی گندزدایی شده را باید از نو با آب سالم شست تا باقیمانده کلر یا ماده گندزدا از آن جدا شود و سپس مصرف کرد.

آن رد

صمیمانه امیدواریم نوشته :خوب ترین شیوه برای شستشو و سالم سازی سبزیجات” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : ,
دسته بندی : اسرار خانه داری