خبرهای ویژه

» اسرار خانه داری » نکاتی مهم برای نگهداری بهتر از نان

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۸/۱۳ - ۱۶:۵۷

نکاتی مهم برای نگهداری بهتر از نان

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان نکاتی مهم برای نگهداری بهتر از نان که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. نگهداری نان نگهداری نان , نان یکی از قدیمی‌ترین غذاهایی است که […]

نکاتی مهم برای نگهداری بهتر از نان

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان نکاتی مهم برای نگهداری بهتر از نان که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

نگهداری نان

نگهداری نان , نان یکی از قدیمی‌ترین غذاهایی است که بشر آنرا تهیه نموده است. تاریخچه آن به انتهای عصر حجر بر می‌گردد. آن وقت بود که برای نخستین بار، دانه غلات را با آب مخلوط کرده و سپس خمیر انتشار یافته را می‌پختند.

معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می‌کنند،
چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که باعث حالت اسفنجی و تردی نان می‌شود).
با اینحال گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا فارغ از همه چیز یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می‌روند.

نان یکی از مواد غذایی است که اگر به روش صحیح و درست نگهداری نشود به سرعت فاسد شده و کپک می زند.

نگهداری اصولی نان

۱ـ اگر نان تان زود کپک می‌زند باید بدانید یکی از مهمترین دلایل آن این است که نان‌های داغ را روی هم قرار داده اید.

۲- قبل از سرد شدن کامل نان‌ها، آنها را نباید دسته بندی و داخل نایلون یا پارچه گذاشت،
چرا که دلیل خمیر شدن و فساد زودرس نان می‌شود.

۳ـ هیچ چیز جای نان جدید را نمی‌گیرد، سعی کنیم به اندازه نیاز هر روزه نان بخریم،
خرید زیاد نان یکی از دلایل گسترش ضایعات نان است.

Four- نان را اگر در یخچال بگذارید روند کهنه‌ شدن اش سریعتر اتفاق می افتد.
در فریزر هم گرچه امکان دارد با گرم شدن مجددا تازگی اش را به چنگ آورد، با این وجود عده ای خواص آن از بین می رود.

نکاتی برای نگهداری بهتر نان

۵ـ زمان خرید نان بهترین حالت قرار دادن آن در یک پارچه است نه نایلون!
نانی که بعد از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع‌تر و ماندگارتر خواهد بود.

برای شما هم جالب است؟ :  آموزش تزیین دمپایی های ساده+عکس ها

۶ـ نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده،
نانوایش ماهر و مصرف‌کننده آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.

۷ـ در ایجاد ضایعات نان، مردم ۲۰ درصد، نانوایان ۳۰ درصد و آرد مصرفی ۵۰ درصد تاثیر‌گذار است.

آن رد

صمیمانه امیدواریم نوشته :نکاتی مهم برای نگهداری بهتر از نان” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : ,
دسته بندی : اسرار خانه داری
تبلیغات