خبرهای ویژه

» اسرار خانه داری » کدام قابلمه برای پخت و پز خوب تر است؟

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۱۴ - ۱۷:۱۳

کدام قابلمه برای پخت و پز خوب تر است؟

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان کدام قابلمه برای پخت و پز خوب تر است؟ که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد. خرید قابلمه خرید قابلمه , خانم‌های خانه‌دار بهتر می‌دانند، فرصت […]

کدام قابلمه برای پخت و پز خوب تر است؟

برای شما علاقه مندان سایت “آن رد” نوشته ای داریم با عنوان کدام قابلمه برای پخت و پز خوب تر است؟ که در دسته مطالب مرتبط با خانه داری قرار میگیرد و پیشتر به آن میپردازیم. با امید به اینکه مورد استقبال شما قرار گیرد.

خرید قابلمه

خرید قابلمه , خانم‌های خانه‌دار بهتر می‌دانند، فرصت به خرید قابلمه و تابه که می‌رسد، فروشنده ها موارد مختلف ظروف از نوع‌های مختلف را جلوی چشم مان قرار می دهند. این‌ که کدام ظرف را بخریم تا هم سالم بمانیم و هم غذاهایمان به بهترین نحو پخته شود، تصمیمی بسیار سخت با اینحال شدنی است.

• قابلمه های تفلون در مقایسه با قابلمه های استیل، آلومینیمی و… انتخاب مطمئنی شمرده نمی‌شود
چرا که معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیم استفاده می‌شود که از فلزات سنگین است.
این ماده به مرور وارد غذا می‌شود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را گسترش می‌دهد.

• قابلمه های چدن عمر بالایی دارد. این ظروف برای پخت طولانی‌ با دمای متوسط تا بالا خوب است و اگر فاقد آلومینیم باشد،
گزینه مناسبی برای پخت و پز شمرده می‌شود. این نوع قابلمه به طرز یکسان حرارت را پخش می‌کند
و به دلیل مقاومت در مقابل دمای بالا برای سرخ کردن، پختن یا حتی در فر قرار دادن بسیار خوب است.

• قابلمه های استیل از همه قابلمه های دیگر بهداشتی تر است چرا که زنگ نمی زند
و هیچ‌ گونه واکنشی به مواد غذایی نشان نمی‌دهد با اینحال یک سخت بنیادی دارد؛
این که حرارت را مستقیم انتقال می‌دهد؛ یعنی وقتی یک قابلمه استیل روی حرارت قرار می گیرد،
غذا سریع در آن می‌سوزد. قابلمه های استیل بیشتر برای پخت انواع خورش و غذاهای آبدار خوب است.

برای شما هم جالب است؟ :  آموزش تغییر تیشرت با تور+عکس ها

خرید قابلمه

• قابلمه های سرامیکی بروزترین، پیشرفته ترین و بهترین نوع ظروف آشپزخانه است
که تا زمانی‌ که بطور کلی سالم و بدون خراشیدگی و ساییدگی باشد،
می توان با خیال راحت و بدون هیچ نگرانی از آن استفاده کرد.

قابلمه های آلومینیمی برای سلامت انسان ضرر دارد. نگه داری مواد غذایی ترش اسیدی
یا شور در ظروف آلومینیمی یا طبخ غذا در این ظروف باعث خروج آلومینیم از ظرف و ورود آن به غذا می‌شود.
یبوست، اختلالات گوارشی، پوکی استخوان و آلزایمر از اساسی ترین عوارض ناشی از مصرف آلومینیم است.

• قابلمه های مسی حرارت را به خوبی و به طرز یکسان پخش می کند
و معمولا از آن ها برای تهیه مربا استفاده می‌شود.

• قابلمه های لعابی بیشتر برای طبخ غذاهای آبدار به کار می رود و نمی توان داخل آن ها برنج پخت.
این قابلمه ها برای نگه داری انواع مواد غذایی (با این وجود به جز مواد اسیدی) در یخچال خوب است.

آن رد

صمیمانه امیدواریم نوشته :کدام قابلمه برای پخت و پز خوب تر است؟” مورد استقبال شما علاقه مندان قرار گرفته است.

منبع


برچسب ها : ,
دسته بندی : اسرار خانه داری
تبلیغات